Een greep uit de projecten van Schildersbedrijf Hoskens in Goirle

WIJ ZIJN TROTS OP AL ONZE PROJECTEN

Lees meer

Schildersbedrijf Hoskens verzorgt binnen en buiten vakkundige schilder- en onderhoudswerkzaamheden. Dit doen wij voor zowel de particuliere als voor de zakelijke markt. Door het kiezen voor vakkundig schilder- en onderhoudswerk, wordt uw woning of bedrijfspand aanzienlijk meer waard.

Vakkundig uitgevoerd werk staat namelijk garant voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u kiest voor kwaliteit in de afwerking, koopt u als het ware een blijvende unieke uitstraling die zich in de loop der jaren terugverdient. Want door regelmatig en deskundig onderhoud is uw pand ook na jaren nog in goede staat. 

Schilderwerken

Bij Schildersbedrijf Hoskens kunt u terecht voor jaarlijks onderhoud, regulier schilderwerk, houtrotsanering, reparatie, afkitten en voor eventueel het gedeeltelijk of geheel vervangen van kozijnen en deuren. U investeert niet alleen in de verfraaiing maar ook in het behoud van uw pand.

Beglazing

Voor alle voorkomende beglazingen in woningen of gebouwen kunt u met ons contact opnemen. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als voor onderhouds- en/of renovatiewerkzaamheden.

Schildersbedrijf Hoskens is gespecialiseerd in isolatieglas, veiligheidsglas, brandwerende beglazing, figuurglas, enkel glas met bijbehorende ventilatiemogelijkheden en in spiegels. Daarbij hebt u de keuze uit gestraald, facet- of poligeslepen glas. Tijdens het plaatsen werken wij volgens de hoogste veiligheidsnormen en plaatsingsvoorschriften. Bovendien bieden wij u 10 jaar garantie op bijna alle isolatieruiten.

BENGglas

Met BENGglas, het beste isolatieglas ter wereld (U=0,40), komen ‘Bijna Energie Neutrale Gebouwen’ een grote stap dichterbij!

 

BENGglas, gehard vacuümglas, is een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van (glas)isolatie. Ten opzichte van HR (U=2,8), HR++ (U=1,1) of triple glas (U=0,8), kent BENGglas diverse voordelen. Zo heeft het de beste isolatiewaarde (U=0,40) van alle typen, is het extreem dun (vanaf 6,3 mm) en biedt het optimaal wooncomfort door de hoge mate van geluidsdemping (dB =  36).

 

Vacuümglas is uitermate geschikt voor de verduurzaming en/of renovatie van uw woning. In tegenstelling tot traditioneel isolatieglas, is vacuümglas extreem dun (vanaf 6,3 mm). Hierdoor kan BENGglas altijd in bestaande kozijnen worden geplaatst waardoor flink wordt bespaard op het vervangen van kozijnen.

 

Maar ook voor nieuwbouw is BENGglas een zeer interessant product. Zo biedt het de mogelijkheid om nieuwe woningen te ontwerpen naar de, sinds 1 januari 2022 verplichte, BENG normering.

 

Het BENGglas portfolio bestaat uit vier typen vacuüm isolatieglas: BENGglas, BENGglas PRO, BENGglas + en BENGglas BASIC. Elk type heeft haar eigen specifieke technische eigenschappen en unieke uiterlijke kenmerken.

 

Om de stap naar ‘bijna energieneutraal’ nog aantrekkelijker te maken, komt BENGglas in aanmerking voor subsidie. De meldcode die u bij uw subsidieaanvraag kunt indienen is KA18780.

 

Meer informatie vindt u op www.bengglas.nl

Wandafwerking

Ook voor alle soorten wandafwerking bent u bij Schildersbedrijf Hoskens aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in glasweefsel-, vinyl- of textielbehang. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse soorten stucwerkzaamheden.

Gevelreiniging

Verontreinigde gevels, daken of erfafscheidingen komen uw woon- of werkplezier niet ten goede.

Is uw pand het doelwit geworden van een graffitispuiter? Schakel ons in om uw gevel te reinigen zodat deze zijn oude schoonheid weer terugkrijgt. Wij reinigen uw gevel, dak en erfafscheiding met een hogedrukspuit. Daar waar nodig behandelen we het oppervlak eerst voor met een milieuvriendelijk voorstrijkmiddel. Bovendien kunnen wij een anti-graffiti-coating aanbrengen.

Vloercoating

Voor zowel particulieren als voor bedrijven behoort het aanbrengen van vloercoatings tot de mogelijkheden. Met het aanbrengen van een gietvloer is het mogelijk om oneffenheden uit uw vloer te halen.

Elke vloer, ongeacht de grootte, kunnen wij voorzien van de gewenste vloercoating. Van berging, keuken of garage tot grote industrievloeren. De coating wordt specifiek toegepast volgens de normen die gelden voor de functie van de ruimte waarin de vloer zich bevindt.